Sinaia

Muzeul Național “George Enescu”

Str. Yehudi Menuhin nr. 2, Sinaia

Sâmbătă, 3 Octombrie, ora 17:00

Participarea la eveniment este gratuită, însă, dacă vreți să susțineți proiectul Classic Unlimited, puteți face o donație în cadrul evenimentului, în schimbul căreia veți primi un suvenir de amintire.

Pianist: Bogdan Vaida

Rezervă-ți locul!

Biletele în cadrul turneului Classic Unlimited sunt gratuite.

Participarea la eveniment este condiționată de rezervarea unui bilet și de confirmarea acestuia cu cel târziu 48 de ore înainte de ziua evenimentului prin SMS sau email. Rezervările ne-confirmate cu 48 de ore înainte de ziua evenimentului își pierd valabilitatea. 

Din respect pentru ceilalți participanți vă rugăm să confirmați rezervările și/ sau să ne anunțați dacă nu mai puteți ajunge. De asemenea, vă rugăm, să nu rezervați mai multe locuri decât cele necesare și/ sau să nu rezervați un loc până când nu sunteți siguri că veți putea participa la eveniment. 

Rezervarea este pentru o singură persoană. În cazul în care veniți însoțiți, vă rugăm să faceți câte o rezervare pentru fiecare persoană din grupul dumneavoastră. 

Reguli speciale de acces:

  • Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.
  • Pentru siguranța dumneavoastră, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). La intrarea în perimetrul evenimentuluii, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului.
  • Respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane este obligatorie de la intrarea în incinta unde se va desfășura concertul și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul. Nu aveți voie să schimbați amplasamentul scaunelor!

Regulamentul integral poate fi consultat aici.

Datele tale pentru rezervare

Nume și prenume
Acest câmp este obligatoriu!
Acest câmp este obligatoriu!
Adresă de email
Acest câmp este obligatoriu!
Acest câmp este obligatoriu!
Număr de telefon
Acest câmp este obligatoriu!
Acest câmp este obligatoriu!
Ai mai fost la un concert Classic Unlimited?
Acest câmp este obligatoriu!
Acest câmp este obligatoriu!
Vreau noutăți faine
Field is required!
Field is required!
Prin bifarea acestei căsuțe, ca urmare a lecturării integrale a informațiilor privind procesarea datelor cu caracter personal de către Asociația Fapte, partenerii și finanțatorii săi, îmi exprim consimțământul și sunt de acord cu prelucrarea datelor personale detaliate anterior, în termenii și condițiile precizate, atestând totodată că am luat la cunoștință despre conținutul acordului (drepturi, obligații, proceduri etc.) precum și faptul că renunț la orice pretenție materială ce ar putea rezulta din utilizarea imaginilor și/sau înregistrărilor din cadrul turneului Classic Unlimited.
Acest câmp este obligatoriu!
Acest câmp este obligatoriu!