Cluj-Napoca

Muzeul Etnografic al Transilvaniei (Sala Reduta)

Strada Memorandumului 21, Cluj Napoca

Duminică, 18 Octombrie, ora 12:00

Participarea la eveniment este gratuită, însă, dacă vreți să susțineți proiectul Classic Unlimited, puteți face o donație în cadrul evenimentului, în schimbul căreia veți primi un suvenir de amintire.

Pianist: Bogdan Vaida

Îți mulțumim pentru interesul în concertul Classic Unlimited. Din păcate, nu mai sunt locuri pentru concertul din acest sezon al turneului. Ne luăm însă angajamentul de a vă comunica următoarele evenimente pe care le vom organiza în oraș, pentru a apuca să vă faceți atunci o rezervare în timp util.

Rezervă-ți locul!

Biletele în cadrul turneului Classic Unlimited sunt gratuite.

Participarea la eveniment este condiționată de rezervarea unui bilet și de confirmarea acestuia cu cel târziu 48 de ore înainte de ziua evenimentului prin SMS sau email. Rezervările ne-confirmate cu 48 de ore înainte de ziua evenimentului își pierd valabilitatea. 

Din respect pentru ceilalți participanți vă rugăm să confirmați rezervările și/ sau să ne anunțați dacă nu mai puteți ajunge. De asemenea, vă rugăm, să nu rezervați mai multe locuri decât cele necesare și/ sau să nu rezervați un loc până când nu sunteți siguri că veți putea participa la eveniment. 

Rezervarea este pentru o singură persoană. În cazul în care veniți însoțiți, vă rugăm să faceți câte o rezervare pentru fiecare persoană din grupul dumneavoastră. 

Reguli speciale de acces:

  • Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.
  • Pentru siguranța dumneavoastră, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). La intrarea în perimetrul evenimentuluii, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului.
  • Respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane este obligatorie de la intrarea în incinta unde se va desfășura concertul și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul. Nu aveți voie să schimbați amplasamentul scaunelor!

Regulamentul integral poate fi consultat aici.

Error: Super Forms could not find a form with ID: 31146