Brașov

(Bastionul Artiștilor) concertul s-a mutat la HUB 2068 Brașov, centrul cultural aflat pe strada Mureșenilor nr. 27.

10 septembrie, ora 19:00

Participarea la eveniment este gratuită, însă, dacă vreți să susțineți proiectul Classic Unlimited, puteți face o donație online sau în cadrul evenimentului.

Pianist: Bogdan Vaida

Repertoriu: Johannes Brahms – IntermezzoȘerban Marcu – Mirror SpidersCristian Bence-Muk  – MarrockCiprian Gabriel Pop – Colonel MosquitoFranz Schubert – Impromptu, Op. 90, nr. 4Serghei Rahmaninov – Preludiu, Op. 93, nr. 10Frédéric Chopin – Variațiuni pe “La ci darem la mano”, Op. 2

Îți mulțumim pentru interesul în concertul Classic Unlimited. Din păcate, nu mai sunt locuri pentru concertul din acest sezon al turneului. Ne luăm însă angajamentul de a vă comunica următoarele evenimente pe care le vom organiza în oraș, pentru a apuca să vă faceți atunci o rezervare în timp util.

Rezervă-ți locul!

Participarea la eveniment este gratuită, dar din cauza numărului de locuri limitat, este necesar să vă completați formularul de rezervare pentru a vă asigura locul la eveniment.

După rezervarea locului, veți primi un mail de confirmare din partea noastră. De asemenea, pentru a ne asigura că toate locurile din spațiu sunt ocupate, ne rezervăm dreptul de a vă contacta cu o 48 de ore înainte de eveniment pentru o reconfirmare a rezervării.

Rezervări!

Ne pare rău, pentru moment la acest concert toate locurile sunt ocupate și nu se mai pot face  rezervări. 

Vă așteptăm la celelalte concerte din cadrul turneul Classic Unlimited.