Râmnicu Vâlcea
Galeria Pasaj Cozia

Strada Regina Maria, Râmnicu Vâlcea

Vineri, 8 Noiembrie, ora 19:00

Participarea la eveniment este gratuită, însă, dacă vreți să susțineți proiectul Classic Unlimited, puteți face o donație în cadrul evenimentului, în schimbul căreia veți primi un suvenir de amintire.

Pianist: Bogdan Vaida

Repertoriul conține piese de: Brahms, Ciprian Pop,  Rachmaninov, Schubert.

Rezervă-ți locul!

Participarea la eveniment este gratuită, dar din cauza numărului de locuri limitat, este necesar să vă completați formularul de rezervare pentru a vă asigura locul la eveniment.

După rezervarea locului, veți primi un mail de confirmare din partea noastră. De asemenea, pentru a ne asigura că toate locurile din spațiu sunt ocupate, ne rezervăm dreptul de a vă contacta cu o 48 de ore înainte de eveniment pentru o reconfirmare a rezervării.

Datele tale pentru rezervare

Vii însoțit la eveniment?
-
+
Ai mai fost la un concert Classic Unlimited?
Vreau noutăți faine
Prin bifarea acestei căsuțe, ca urmare a lecturării integrale a informațiilor privind procesarea datelor cu caracter personal de către Asociația Fapte, partenerii și finanțatorii săi, îmi exprim consimțământul și sunt de acord cu prelucrarea datelor personale detaliate anterior, în termenii și condițiile precizate, atestând totodată că am luat la cunoștință despre conținutul acordului (drepturi, obligații, proceduri etc.) precum și faptul că renunț la orice pretenție materială ce ar putea rezulta din utilizarea imaginilor și/sau înregistrărilor din cadrul turneului Classic Unlimited.