Concerte de pian 
în locuri speciale

Classic Unlimited

Sezonul 2018 Classic Unlimited va avea loc în octombrie-noiembrie și va cuprinde 10 concerte de pian în locuri neconvenționale din mai multe orașe din România. Pentru începutul lui 2019 pregătim 5 concerte, în luna februarie.

Proiectul a debutat în 2015 într-un atelier de motociclete din Germania și s-a transformat într-un turneu de concerte de pian organizate în zeci de spații atipice. În toamna anului 2017, Fapte a adus proiectul în România și a organizat 9 reprezentații în principalele centre culturale urbane din țară.

Classic Unlimited resemnifică înțelesul general despre muzica clasică și promovează o abordare nouă, foarte prietenoasă pentru o artă constrânsă de etichete formale și spații convenționale.

Bogdan Vaida într-un concert Classic Unlimited 2017 în magazinul Pegas din Timișoara.

Concert în cadrul Betfair Development, Cluj, în cadrul turneului din 2017.

Despre Bogdan Vaida

Pianistul Bogdan Vaida s-a născut la Cluj-Napoca în 8 septembrie 1981. A absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj, apoi a continuat studiile la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” sub îndrumarea profesoarei Ninuca Oșanu Pop. În 2002 a plecat cu o bursă Erasmus în Freiburg, Germania, la „Musikhochschule”, unde a rămas până la absolvirea studiilor.

S-a stabilit în Germania, la Freiburg și a a susținut numeroase concerte în mai multe țări din Europa. În prezent, Bogdan Vaida este solistul turneului Klassik mittendrin, care a debutat în octombrie 2015 în Germania.

Classic Unlimited pe Facebook

Aici vom publica noutăți și vom întreține comunitatea.

Un proiect realizat cu sprijinul:

 
Artizan
Radio Romania Cluj
 

Aveți întrebări sau sugestii?

Trimiteți un mesaj către organizatorii Classic Unlimited.