Classic Unlimited

Turneul național de pian Classic Unlimited revine anul acesta, în lunile august-septembrie, cu o nouă serie de concerte: Classic Unlimited – A Contemporary View.

La fel ca în ultimii patru ani, dorim ca și această ediție să se desfășoare în spații culturale atipice. Până acum, am ținut concerte în tipografii, fabrici de mobilă, mine de cărbuni, ateliere de reparații auto, magazine de biciclete, librării, galerii de artă și alte locuri de acest fel.

Îți dăm ocazia astfel de a transforma spațiul pe care îl deții sau îl reprezinți într-o sală de concert neconvențională.

Bogdan Vaida într-un concert Classic Unlimited 2018 în
Nod Makerspace din București.

Concert în Mina Petrila, Petrila, în cadrul turneului din 2018.

Despre Bogdan Vaida

Pianistul Bogdan Vaida s-a născut la Cluj-Napoca în 8 septembrie 1981. A absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj, apoi a continuat studiile la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” sub îndrumarea profesoarei Ninuca Oșanu Pop. În 2002 a plecat cu o bursă Erasmus în Freiburg, Germania, la „Musikhochschule”, unde a rămas până la absolvirea studiilor.

S-a stabilit în Germania, la Freiburg și a a susținut numeroase concerte în mai multe țări din Europa. În prezent, Bogdan Vaida este solistul turneului Klassik mittendrin, care a debutat în octombrie 2015 în Germania.

Classic Unlimited pe Facebook

Aici vom publica noutăți și vom întreține comunitatea.

Un proiect realizat cu sprijinul:

 
AFCN
Yamaha
 

Rezervă-ți un loc la concertele din 2020!

A patra ediție a turneului Classic Unlimited călătorește prin diferite spații culturale alternative din întreaga țară. Între 16 Septembrie și 15 Octmbrie ajungem în Cluj-Napoca, Alba Iulia, Timișoara, Sinaia și Deva.

Cluj-Napoca

16 Septembrie 2020

Parcul Etnografic "Romulus Vuia"

n

Alba Iulia

22 Septembrie 2020

Cetatea Alba Carolina

n

Timișoara

30 Septembrie 2020

AMBASADA

n

Sinaia

3 Octombrie 2020

Muzeul Național "George Enescu"

n

Sibiu

10 Octombrie 2020

curtea Muzeului Național Brukenthal

n

Târgu Mureș

11 Octombrie 2020

curtea Facultății de Farmacie, UMFST

n

Deva

13 Octombrie 2020

Cetatea Deva

n

Cluj-Napoca

18 Octombrie 2020

Muzeul Etnografic al Transilvaniei 

n